Tämä syksy on mennyt ajatellen tuotekehitystä ja matkailun markkinointia. Opinnot ammattikorkeakoulun monimuotolinjalla ovat edenneet ihan mukavasti, ja tämän syyspuolen viimeiset viikot olisi pakerrettava kirjallisia töitä että tuotekehitysprojektini joka on pakettimatka sotahistoriaan ja luonnonkatselutuotteisiin tulisi viimeisteltyä siihen pisteeseen että sen voisi esitellä.

Lisäksi olisi vielä paljon muita tehtäviä joiden dead-line olisi vuoden vaihde. Luultavasti stressi on se tekijä jonka seurauksena tämä syksy onkin ollut kohdallani nuhainen ja nuutunut. Juoksuprokkis on kaikista takelteluista huolimatta edelleen käynnissä, välillä askel taaksepäin, välillä useampi eteenpäin. Pohjakuntoa on tullut luotua ja nyt jaksan juosta jo reilun 6 km. Jos syksy olisi ollut tervettä aikaa, olisi pitänyt 10km mennä rikki jo ajat sitten, mutta joka toinen viikko kuumetta hidastaa kummasti!

Nyt vitamiineja, marjoja ja pikiöljyä!

thumbnail.jpg(Arolan maatila-ja erälomilla otettu kuva)

Tulipa pieni kuva! Mutta siis oma tuotekehittelyprokkikseni sisältää jotain tällaista

WP_20141112_004.jpg

Tällaista (neuvostoarmeijan sota-aikana asuttamalta korsualueelta otettu kuva)

ja vielä jotain

26052012132.jpg

Tällaista. Pahoittelen kuvien huonoa laatua, kaikki ovat kännykkäkameralla otettuja kuvia.

Luontomatkailua siis on tiedossa.

 

Tuohon juoksuun vielä viitaten, tulin siihen tulokseen että jos minä meinaan oikeasti olla vuoden päästä siinä kunnossa että jaksan juosta kokonaisen puolimaratonin, niin se tarkoittaa että ainakin 5 kiloa olisi hyvä saada pois lanteilta painamasta, siispä nyt olen karamellin syöntilakossa. Tosin vain jouluaattoon asti, silloin alkaa herkkujen mussuttelu!

 

Nyt on tullut jorinoitua taas ihan tarpeeksi, palataan asiaan :)