Välillä ihan ihmettelen miten pieni mahtuu sänkyynsä nukkumaan, mutta jos joku lelu puuttuu, se huomataan. Paras ja kaivatuin kaikista on tuo koira-pehmo. Tänäkin aamuna tytölle tuli huoli, missä koea? No siellähän se oli peiton alla. Sängussä on siis säännöllisesti:koira, 2 kissapehmoa, 2 nalle puh pehmoa, toinen koira, yksi muun näköinen nalle, possu ja krokotiili, välillä tosin yöllä on pakko ottaa osa leluista sängystä pois kun neiti ei meinaa itse mahtua petiin, mutta ei koiraa, ei ikinä koiraa!!

Joku viikko sitten sain päähän nouseman ja leivoin iltapalaksi (terveellistä tai ei) Wiinereitä. Ihan kaulitsin ja jäähdytin ja kaulitsin ja kääntelin sen taikinan mutta ei niistä ihan niin lehteviä tullut kuin toivoin! Ja tuo valmiista vaniljakreemijauheesta tehty kreemi oli aivan liian löysää, se valui pitkin peltiä! Ja kaiken huipuksi, kun olin ajatellut että tomusokerista teen valkeita viiruja päälle, niin tomu olikin loppu! Joten kaappia kaivamaan... Löytyi punaista candy-meltsiä. Kyllä se tuossa wiinerin päällä ihan auttoi. Kuvassa yllätin äitini maistelemassa.

Ja sitten Puolukan poiminnan MM uutisia!! Ja niin, minusta tuli eilen TÄTI!!!!

Kisoissa kerättiin puolukoita tällaisiin sankkoihin. Ja sankot sai kisan jälkeen omaksi. Itse osallistuin käsin poimintasarjaan, ja meidän joukkue tuli kolmanneksi, eli MM-pronssia!

Tässä todistus aineistoa! Palkinnoksi saimme mystisen kassin:

Ja shekin jaettavaksi kolmeen pekkaan, arvoltaan 100 euroa. Minua on aina mietityttänyt mitä tuo mysteeripussi sisältää, kun aina ne noita kasseja jakaa voittajille ja muille palkituille noissa kisoissa.

No tällaista kivaa! Hillosokeria nätissä purkissa, hillolusikan ja tuollaisia tarroja aimo nipun liimattavaksi hillopurkin kylkiin!! Kyllä kannatti repiä tunti marjoja, meidän joukkueen pronssi sija irtosi tuloksella 14,5 kg, ja voittajat sai yli 17 kg, hopea hävittiin vainnoin 300g...

Ja niin, eilen päivällä syntyi sisarelleni ihana pikku pallero:)