Tämä on kyllä ollut melkoinen kesä! Turisteja on riittänyt matkailupuolella ja kun appiukko sai äkillisen sairaskohtauksen ja sitä myötä mieheni työmääräkaksinkertaistui, on tietokoneen ääressä tullut vietettyä niin vähän aikaa että bloggaaminen on jäänyt ihan kokonaan. Ja kun siihen lisätään vielä se että puolen vuoden sisällä on kaksi kertaa tietokone mennyt uusiksi niin ei pidä ihmetellä että hiljaista on ollut!

SAM_1205-normal.jpg

Näitä nalluja siis asustaa täällä meillä päin, ja yritys, arolan maatila- ja erälomat on karhusafaribisneksen pioneereja. Mukavasti on nallet kulkeneet tänä kesänä, yhtään iltaa ei ole ollut ettäkö ei nalleja olisi näkynyt.

Leiponutkin olen, aika laiskaksi olen kameran kanssa tullut. Mutta mansikkakauden avaus on tietenkin se perinteinen mansikkatorttu. Tänä vuonna se oli tällainen:

SAM_1207-normal.jpg

Eli ihan perus sokerikakkulevy, siihen päälle viipaloituja mansikoita jotka saaneet mehustua sokerin kanssa, sitten päälle kermaa ja lisää mansikoita... Niin simppeliä että ei sanotuksi saa! Tuli viikolla kokeiltua mustikkapiirakan tekoa, ja sattui hyvin onnistumaan. Pitää tehdä ensi viikolla uudestaan ja jakaa resepti kaikkien kanssa, jos vielä muistan sen! Mutta hyvää tuli!

SAM_1211-normal.jpg

Lopuksi on pakko kertoa näistä! Löysin kuin löysinkin vihdoin itselleni nämä vaaleanpunaiset, lähestulkoon pinkit kumisaappaat! Ne on lyhytvartiset nokian jalkineet. Aivan ihanat!! Cittarissa oli vain yhdet minulle sopivat, enkä voinut vastustaa kiusausta. Ja huomatkaa muuten tuo nurmikko, miten kivasti sopusoinnussa siinä kasvaa apilat ja ratamot, ehkä myös joku kylvetty nurmiheinä saattaa sieltä pilkistää..