Moikka!

 

On taas aikaa livahtanut mutta en ole blogia unohtanutkaan :) Leipominen on jäänyt vähän taka alalle kun on niin paljon kaikkea muuta aina meneillään. Oli kuitenkin taas maaliskuussa syntymäpäivät jonne piti tehdä "ämpirööts" kakku. No, kun aika leipoa kakku tuli, ei se ämpiröötsi enää neidin mielestä ollutkaan niin hyvä idea mutta sillä mentiin:)

SAM_1376-normal.jpg

Tein tällaisia tipuja, sokerimassasta. Värjäsin mustalla pastavärillä hieman.

SAM_1377-normal.jpg

ja pikainen kuva muffinsseista joiden päälle tiput hyppäsi. Muffinssit on leivottu amerikkalaisen cup caken ohjeella, ei ole oma ohjeeni niin en uskalla jakaa. Mutta kuorrute on kaakaotomusokeria ja mascarpone-juustoa. Toimii!

SAM_1378-normal.jpg

hmm... Aina ei jaksa pursotella... eli loput tiput hyppäsi kakun päälle. Kakku oli sahher pohjainen, täytteenä kinuskikissalta lainattu valkosuklaa-minttu täyte. Todella hyvää! Ja kalanmaksaöljyt täytyy muistaa ;)

Puutarhahommista voisin mainita sen, että pihalla on vielä lunta niin paljon, että haravointi saa odottaa! kellari talvetti viiniköynnöksen ja magnolian hyvin. Samoin alppiruusun, joka onkin jo kukkinut kuukauden verran.

Tilasin muutamia kasveja nettikaupasta, jospa vaikka tee-tarpeet ensi talveksi!