Monien kompastelujen kautta onnistuis saamaan itseni kotivinkki-lehden tilaajaksi. Siis kolme kertaa olen postittanut kortin niin ei mitään ole tapahtunut. Ja nyt sitten soitti sellainen pojan kossi joka unohti mm. kysyä nimeni ja osoitteeni.. Mainitsin siinä miehelleni että kohta muuten soittaa takaisin, ja niin kävi! No, lehti alkoi tulemaan, ja nyt viimeisen lehden mukana tuli tällainen ruokanäyte, Chili con carne.

 

Eilen siitä aterian valmistin, paketissa sanotaan että tarvitset 400g jauhelihaa, purkin valkeita papuja tomaattikastikkeessa, lisäkkeeksi riisiä ja voi laittaa maissia ja chiliä itse sekaan. Tein kuitenkin version ilman lisättyä chiliä ja maissia, paprikan tarjosin kylmänä lisäkkeenä.

Ja kommenttia, helppo oli toteuttaa- Maku mieto, ei oikeastaan maistunut chili ollenkaan, joten jos tykkää oikeasti tulisesta niin kannattaa ehdottomasti lisätä itse. Voisin kyllä joskus ihan ostaakkin tuota chili con carne mixiä, esim vaikka tortillan täytteeksi tehdä tuon kastikkeen.

 

ja niin, vielä siitä Kotivinkin tilauksesta, en vieläkään tiedä olenko kesto vai pätkätilaaja, ja se Paola Suhosen suunnittelema aamutakki-teltta on ihan hirveä! Miten sellainen rumilus voi ketään pukea, miten sellaista voi kutsua trendikkääksi?

Trendikästä tuntuu olevan että keittiössä tököttaa Soda Stream limpparikone. Tässäpä drinkki vinkki. Käytä hiilihpotettua vettä tonic vetenä ja rakenna juoma näin:

Pitkän lasin pohjalle pari jääpalaa

4 cl toffee-likööriä

täytä lasi soda streamilla hapotetulla vedellä

Nauti vain yksi lasillinen