Aika jännä että ku oon vuojen suunnitellu karusellikakkua, niin sitten se tuntuu yhtä äkkiä olevan uusi muotijuttu! No tänään oli keskimmäisen 5v juhjat ja jotain tuli tehtyä

Kuvan laatu sanalla sanoen huono! No, pohjana kuuden munan sokerikakkupohja omalla luotto-ohjeella. Välissä oman maan mansikoista eilen keitettyä hilloa (kiire saada pakastin tyhjäksi!!) ja diplomaattikreemi, milletti vaniljakreemiä ja kermaa siis. ja kostutus sitruunamehu.

Kuorutus kermavaahtoa joka värjätty pinkiksi. Nuo tikut on varrastikkuja jotka on päällystetty vaahtokarkki ja sokerimassalla. ja karusellin katto on pahvia joka naamioitu vaahtokarkeilla ja kermalla... Ajatus tosiaan syntyi vuosi sitten kun ostin nuo heppakynttilät.

Nämä sarvet on taas tehty ohjeella joka löytyy kotikokki sivustolta. Tosin veden korvsasin kermalla ja margariinin voilla. Eli

3 dl kermaa

10 dl vehnäjauhoja

150g voita

1 tl suolaa

1 tl sokeria

1 pkt hiivaa

1 muna taikinaan ja toinen voiteluun

vaivaa niin maan perusteellisesti ja jaa taikina kahtia, kaulitse pyöreäksi, leikkaa sektoreiksi, rullaa sarviksi ja kohota. voitele ja paista 225 noin 15 min.

Ja nämä muffinssit. Ohje on kinuskikissan daim-muffinssi ohje. Vinkki muuten jos ei ole muffinssipeltiä, laita tavallinen muffinssivuoka amerikan muffinivuokan sisälle. Valmiin muffinin voi irrottaa kätevästi amerikan vuokasta ja muffinssi pysyy hyvin koossa, ja sen amerikkalaisen voi käyttää uudelleen.