Kukkapenkin reunassa piti olla vain helmililjoja, mutta kappas kummaa mikä ilmestyi kukkimaan paljon ennen varsinaisia helmililjoja! En kyllä ihan varmasti tunnista, mutta epäilisin kirjokevättähdeksi. Mikä lie, mutta kerkesi muiden edelle!

 

Tänään tuli vierailtua taas taimistolla. Tilaa oli 2 kasvihuonekasville, ja kappas kappas, punainen ja keltainen paprika saivat uuden kodin Samppalan puutarhasta!

Tällä hekellä tomaattimökissä on kasvamassa 2 kasvihuonekurkkua, 2 pesusienikurkkua, 10 tomaatin tainta, 3 chiliä, viiniköynnös, maissi, salaattia, viinisuolaheinä, stevia, oregano, timjami, sitruunamelissa, ananas salvia, basilika ja kuolemattomuuden yrtti. Sekä viimeksi istutetut paprikat.Saa nähdä millaista satoa se kesä mukanaan tuo! Ainakin toinen pesusienikurkun taimi näyttää vain jurottavan...

Arttulan kirsikka se onkin vasta iloinen yllättäjä. Siinä se nuppuja väkertää, vaikka ei pitäisi täällä meidän korkeudella talven yli mennä! Mahtaako tuo olla itsepölytteinen vai tarvinnooko kaveria? Ja miten kelvannee pilvikirsikka pölyttäjäksi, jos tietenkin pilvikirsikassa kukkia lie enää siinä vaiheessa kun tuo arttula kukkii.