Eilen se lopultakin tapahtui, raparperit alkoivat olla sopivan pitkiä käytettäväksi! Olen jo pitkään haaveillut Kinuskikissan blogista löytyvän raparperikakun tekemisestä. Tosin en voi sietää raa-an kananmunan syömistä, joten jätin ohjeesta kokonaan munan pois. Lisäksi minulla ei ole vanilja uutetta eikä edes tällä hetkellä vaniljatankoja, joten käytin vaniljasokeria. Ja vielä muutosta, vähensin liivatteen määrän puoleen ja keksin omat koristelut..

koristeena siis suklaaspritsauksia ja sokerimassasta tehtyjä santpaulioita. Oikeastaan yritin tehdä ns. omenankukkia, mutta kyllä ne enemmän santpaulialta minusta näyttää! Ne on tehty pienellä ruusun terälehti muotilla, ohennettu pallopäisellä pienellä marsipaanityökalulla ja nuo strösselit on kiinnitetty ihan vedellä.