Lähtipä päivänä muutamana kaupasta matkaani Valion tämän kesän uutuus, suklaakerma. Meinasi jäädä käyttämättömänä kaapin perille, kunnes kylään tuli poikani kummi, ystävä ihana!

Kaapissa oli kupillinen mansikoita, ja suklaakermapurkki, ja koskapa tämä kummi ei kerinnyt maistelemaan oikeata kummipoikansa synttärikakkua, valmistui tämä pikakakku.

4 munan kääretorttupohja leikataan neljään neliöön.

Mansikoita pilkoin reilun laisesti ja lisäsin joukkoon sokeria ja vaniljasokeria, sekoittelin että mehustuivat oikein!

Vatkasin suklaakerman. Kostukkeena käytin päärynämehua. Ja sitten täytin kakun, laitoin väliin reilusti mansikkalohkoja pari lusikallista suklaakermaa joka väliin. Loput suklaakermat levitin reunoille ja tuoreita mansikoita koristeeksi!

Kun kakku sai parituntia tekeytyä kaapissa, saimme huomata sen olevan oikein makoisaa pikakakuksi! Suklaakerma oli oikein hyvä vaihtoehto mansikkakakkuun, toimii!