Pitkästä aikaa tulin taas tänne blogin puolelle! Kouluasiat varastaa päivästä aina suuren osan, kohta pitää alkaa leipomaan "ruuneperin torttuja". En kuitenkaan nyt laita tänne tämän vuotisia ruuneperin torttuja vaan tämän kissakakun

SAM_1276-normal.jpg

Kissa on tehty tästäkin blogista tutulla tiikerikakkuohjeella, pienensin vain ohjetta kolmanneksen ja korvasin appelsiinimehun lemoncurd tahnalla. Päällä on sitruunamehulla notkistettua tomusokeria ja tuo ruskea ja pinkki on tietenkin makutomusokereita.

SAM_1277-normal.jpg

Vuoka on tällainen pieni tw-vuoka. Tykkään tuosta silikoonista materiaalina, ei tarvitse voidella! Kakku oli hyvää, ja suosittelenkin kokeilemaan tiikerikakkua niin että laittaa vaaleaan osaan sitruunatahnaa ja kuorruttaa ihan tavallisen kahvikakkuvuokassa paistetun kakun sitruunalla notkistetulla tompalla!

Viime jouluna tuli kokeiltua ensimmäisen kerran ihan itselle taatelikakkua. Kuvaa en kerinnyt ottaa kun se tavallaan hävisi... sen kakun juju oli että ne taatelit keitettiin kaakao liköörissä ja sitten siihen kuumaan taatelilöllöön laitettiin tummaa suklaata sulamaan, tämä komeus sitten kaadettiin jäähtyneenä öljyn kanssa vuorotellen vatkattujen munien sekaan ja valmis kakku kuorrutettiin kaakaotomusokerilla... Kuola vaan valuu suupielistä kun muistelen :)

Arolaan, meidän matkailu yritykseen on viime aikoina rskennettu uusia kotisivuja, nyt pitäisi päästä meille osoitteessa www.arolabear.fi

eipä muuta erikoista, huomiselle makoisaa ruuneperin päivää, löytyy täältä blogista toki torttu ohjekkin:)