Viime ajat on kulunut milloin minkäkin asian touhussa. Leiponutkin olen, mutta kamera ei ole ollut aina saapusalla. Tässä kuitenkin minun versio Late lampaasta

SAM_1135-normal.jpg

Pyöreällä tyllalla pursotettu. Ja oli hankala juttu, tuo kuono meni vähän hupsuksi! Enkä edes muista olenko jo postannut tämän lampaan, pitäisi olla kärppä niin voisi vilkkaasti olla jokapaikassa - ai mistäkö tiedän, no meillä on tällainen pihaeläin

SAM_1152-normal.jpg

Välillä aina käy moikkaamassa.

Edellisen kerran kun kerkisin kirjoitella tänne blogin puolelle, oli viinirypäleet vielä kasvamassa, nyt köynnös on talvehtimassa kellarissa, ja sato siinä määrin syöty kun pystyi syömään, isoimmat rypäleet oli makeita mutta suurin osa oli niin kitkeriä että tunkioon joutivat, mutta näin paljon niitä tuli!

SAM_1250-normal.jpg

Pitkälle toistakymmentä terttua! Opin kyllä sen että jos köynnös herää keväällä henkiin, leikkaan sen niin että se ei edes yritä kypsyttää kuin 5 tai 6 terttua, voisi silloin kypsyä paremmin ja sokerit riittää niin että olisivat makeita. Mutta tulipahan todistettua että kainuussakin voi kasvattaa viinirypäleitä, ainakin yhden kerran.Voin lohduttautua sillä, että Ranskassa tänävuonna viinirypälesato oli ollut huono, siis Ranskassa huono, minulla omasta mielestäni hyvä!

SAM_1221-normal.jpg

Ei ole ihmisen elämä suoraviivaista, jos ei valkosipulinkaan! Näitä kannattaa kasvattaa jo ihan sen vuoksi että näiden kasvutapa osaa olla niin hauska! Tänä syksynä en kerennyt laittaa valkosipulia maahan, juuri kun olisi ollut vapaa hetki ne istuttaa niin maanpinta jäätyi, tosin onhan se sulanut jo montakin kertaa mutta se nyt jäi, pitää keväällä esikasvattaa ja istuttaa sitten. Viime kesänä nuo valkosipulit kasvoivat tosi hyvin, vaikka minulla oli todella kuivassa maassa nämä kasvamassa!

Ja siitä ihmis elämän monimutkaisuudesta, Minä pääsin syksyllä kouluun! Eli olen nyt ammattikorkeakoululainen, ja jokupäivä kenties restonomi. Aika siis menee nyt melko pitkälti tietokoneella istuen ja tehtäviä pohtien, ja kun niitä tehtäviä ei hauia koko ajan pohtia niin tekee mieli tehdä jotain muta, kuten päivittää blogia ettei se vallan unohtuisi!

Tähän loppuun haluan kertoa muutaman sanan Tupperwaresta, minäkin olen maaliskuusta asti harrastanut tupperearea, välillä enemmän ja välillä vähemmän. Sain elokuussa kunnian olallistua Göteborgissa  vietettyyn Jubilee-juhlaan jonne siis kokoontui noin 2000 konsulenttia pohjoismaista. Se oli kyllä yksi elämäni mukavimmista reissuista, välillä voin sanoa että täysin hullua. Ja etukäteis puheet siitä että matkalaukku kannattaa olla aikalailla tyhjä sinne mennessä, koska se täyttyy sitten siellä juhlassa, eivät olleet lainkaan liioiteltuja.

SAM_1241-normal.jpg

Nuo kaikki oli matkalaukussa ylimääräisenä kotimatkalle lähtiessä, tosin noita asti-pulloja toinen katosi jo siellä matkalla... Ja tuo luuri kuuluu lasten muumipuhelimeen joka ei liity asiaan millään tavalla! Mutta juu, aika kiva oli jubilee reissun saalis!

Voin kyllä suositella kaikille kokeilemaan tupperware konsulentin uraa, sitä voi kokeilla ja jos ei tykkää niin se on sitten siinä. Minä tykkäisin mutta kun elämä on niin mutkikasta kun on koulu ja työ ja lapset ja velvollisuudet, niin harrastukselle ei tunnu jäävän aikaa, mielelläni pidän kyllä kutsuja kun vain joku haluaa, tästä saa energiaa!