Ensin oli puutarhamessut, joiden saldona mm. kolme liljan sipulia, joiden nimen unohdin heti kotiin palattuani. Sitten istutin ne sipulit pieneen ruukkuun, kuten minulle sanottiin että pitää tehdä. Sitten ne sipulit kasvattivat paksut purjomaiset varret, ja yhtä äkkiä aukesikin jo ensimmäinen kukka. Varret on pitkät ja lötkyt kun kaatuuvat kukkien painosta. Tuoksu kuin hautajaisissa tai kukkakaupassa! Lehtien kärjet alkoivat heti synnyttyään ruskettua, mutta ruskettuminen hidastui kun pidän koko ajan vettä lautasella. Pitkään piti googlata jotta mikä kukka tämä on, kun oli niin outo ja upea ilmestys! Jos joku tietää miten tätä kukkaa pitäisi hoitaa, missä säilyttää ja miten talvettaa, niin kertokaa pliis!!

Jättäkää muuten huomiotta taustalla oleva,meidän kamala keittiötoimisto! Siis hylly jolla oikeastaan pitäisi olla vain leivänpaahdin, mutta sille on eksynyt vaikka mitä... Ihastelkaa vain minun mörkölamppua! siis se nimi mörkö tulee siitä, että minulla on kahvi ja tee-purkit joissa mörkö ja samanlainen lamppu...

Operaatio pakkanen tyhjäksi jatkuu. Tänään tarjolla mansikkakeittoa ja mansikkahilloa! Hillo syntyy ihanasti suoraan hillosokeripaketin kyljessä olevalla ohjeella. Mansikkakeiton sekaan eksyi hieman omenaviipaleita ja vaniljasokeria ja suolaa. Makeutus muuten fruktoosilla. Ja saostus pottujauho-vesi seoksella. Kuplat kiisselissä taitaa johtua siitä, kun kokeilin uutta kärsää ja ajoin koko sopan hienoksi.