Juuri ennen kuin nämä blogit romahtivat, kävimme koko perheen voimin ottamassa mittaa ranuan jääkarhuista, pitihän sitä käydä toteamassa kuinka suuressa pulassa se suomen jääkarhukanta ilmaston muutoksen vuoksi on!

Ja ihan hyvässä lihassa näkyi pikku pullukka olevan! Tätä nallea olisi jaksanut katsella pitempäänkin! Minulle siellä Ranualla on kuitenkin houkuttelevampi paikka, nimittäin Fazerin tehtaan myymälä!! Kassillinen lähti karkkia mukaan. Ja iskä-ukko kävi katsastamassa taas viinimyymälän, ja mustikkaviiniä tavan mukaan, kai sitä voi tavaksi sanoa kun jo toisen kerran...

Ostin sitten myös kokeeksi tällaisen pussukan. Maksoi vain yhden euron joten en voinut vastustaakkaan! Ja tämän pussukan takaa löytyy resepti jonka toteutus näyttää jota kuinkin tältä.

En ole hirveästi mokkapaloja eläisäni tehnyt, mutta kun siskoni puhui silloin koko ajan himoitsevansa mokkapaloja (hän saa kohta vauvan) Niin minullakin rupesi tekemään mieli! Ohje näihin löytyy tosiaan tuon rouhe-pussin takapuolelta, joten en sitä tähän viitsi kopsata, vinkkinä sanoisin kuitenkin että odota että torttu jäähtyy ennen kuin kuorrutat, ja ripottele rouhe päälle vasta kun on vähän aikaa jähmettynyt. Itse laitoin eka sitä rouhetta liian kostean, ja tämä mokkamonsteri imaisi suorastaan sen rouheen!