Kuten lupasin, on ruusuja tulossa. Muutama ruusu on vielä kuvaamatta kun eivät kuki, tai ei kuki vielä. Paljon ruusuja haluaisin mutta en ole kerinnyt hankkia. Unelmissani vielä istutan!

Töllaisen kuvan sain Juhannusruususta. Kukki muuten todella komeasti, kunnes tuli vesisade ja runteli kukkaset! Tämän ruusun sain naapurilta.

Suviruusu

Ja edelleen Suviruusu. Kaunis, hyväntuoksuinen ja kukki heti juhannusruusun perään. Taitaapi viimeiset kukat olla auki vieläkin. Taimen ostin Kiannan taimistolta.

Valamon ruusu. Kasvaa meillä menestymisensä äärirajoilla. Kärsii joka vuosi lumivaurioita, mutta kukkii nytkin liki kaksimetrisen verson voimin. Todella ohanan värinen ja kukka tosiaan muistuttaa hieman unikon kukkaa, aivan kuin nimensä yrittää viestiä (valmon ruots. unikko) Ja Kiannan taimistolta tämäkin.

Sanna-ruusu, Kirkonruusu. Hankin tämän Oulujoen taimistolta tilaamalla. Kukat on todella kerrannaisia, nätti kuivana kesänä. Sade märättää kukat jo nuppuasteella. On menestynyt hyvin.

Ruusu josta en tiedä mitään. Löysin metsästä. Kasvutavaltaan matala ja aika ruma. Kukka kaunis. Leviää paljon. Liekkö joku kurtturuusun sukulainen, minulle kuitenkin vain löytöruusu.

Torniojokilaakson ruusu. Kukat kauniita mutta pieniä! Minulle se kukkien pienuus oli yllätys, kun kuvissa aina näyttää niin suurilta! No olisihan se pitänyt tietenkin arvata kun kyseessä on kuitenkin metsäruusun muunnos, mutta....

Lisää ruusuja on vielä pari tulossa, jahka nuput aukeaa!