Oli  viikonloppuna tyttären 6 vuotis syntymäpäivä juhlat. Neiti halusi nukkekakun, ja kun tuolta Ullalta tuli tilattua Wiltonin kakkutorso tuossa jo puoli vuotta sitten niin nyt tuli kokeiltua. Olikin sitten varsin konstikas juttu! Oli näet vähän kiire toteuttaa ajatus.

SAM_1157-normal.jpg

Mutta tällainen siitä sitten tuli. Pohjana on tavallinen sokerikakkupohja ja täytteenä mansikka mousse.

SAM_1154-normal.jpgTupperwaren kakkukuvun ala osa kakkulautasena, ihan pakko mainostaa!!

SAM_1156-normal.jpg

SAM_1153-normal.jpg

ei tuo helma meinannut millään asettua, ja nyt tästä kuvasta näkyy että aika epätasainen reuna tuli! Lisäksi neitosen takamukseen piti ommella paikka kun repesi! Liljoja olen opetellut viime aikoina tekemään.

SAM_1155-normal.jpg

Tässä sitten se perhos kakku. Nuo perhoset ovat sellaista pahvin makuista ja tuntoista koriste materiaalia! Valmiita olivat. Tämä on suklaa ja nougat mousse kakku. Pohjalla sokerikakkupohjan yksi kerros. En sen kummemmion kostuttanut, levitin sen päälle purkillisen vaaleaa jacky vanukasta ja sen päällä sieltä ruotsista tuodusta nougatista tehty kerros nougat moussea ja päällimmäisenä tummalla suklaalla maustettu suklaamousse kerros. Pinnalla vielä wiener nougat crush tai sinnepäin rouhetta! Olihan tuo makuista!

 

Pitää vielä illan päälle käydä kasvihuoneella mutka, kaksi kertaa olen jo hätyyttänyt ampiaisen pois rakennuspuuhista. Edellisellä kerralla jouduin juoksemaan karkuun, oli niin iso pörri!