Vanha sananlasku, viisas pääsee vähemmällä, mutta tyhmyydestä sakotetaan...

Eli tässä kakku, ja tyhmyys tulee siitä että ainoa kuva on otettu kännykällä, eikä kuvan muokkaus oikein päin onnistunut... Ja viisaus siinä, että tämä kakku on tehty sika pikana mutta lopputulos oli yllättäen hyvä!

Tarvitaan yksi valmis kakkupohja

1 trip mehu

2 purkkia suklaakermaa, sitä valion valmista

mansikkahilloa ja pakastettuja mansikoita

koristeeksi karhunvadelmia ja suklaalevystä raastettua murua

 

Täytä kakku niin että joka väli kostutetaan ja joka väliin tulee mansikkahilloa, mansikoita ja pari lusikallista suklaakermaa. Ja levitä lusikalla loppu suklaakerma kakun päälle ja koristele karhunvadelmilla ja suklaarouheella.

Tein tämän kakun pika nopeeta kun menin siskon luokse odottelemaan uutta isäntää kotiinsa saapuvaksi!

Ja sitten ihan jotain muuta...

Kesällä laitettiin hautajaiset, ja kahvipöydästä tuli kerrankin otettua kuva.

Tämäkin kuva otettu kännykällä ja väärin päin, mutta sananen tuosta lakkakakusta. Saat helposti gluteenittoman ja maidottoman kakun kun täytät kakun marjoilla ja hilloilla, kuorrutat hillolla ja koristelet reunat pähkinällä, mantelilla tai kookoksella. Ja päälle runsaasti marjoja ja hyytelöit pinnan.

 

Tänään olen keitellyt muuten taas hilloja, eilen keräsin tyrni marjat, ja nyt on tehty koti-lehden reseptiä mukaillen mansikka-tyrnihilloa, melatinia käyttäen tyrnihilloa, ja kun huomenna saan lisää purkkeja niin sitten teen vielä tyrni-porkkanahilloa. Ja Nyt on projektina vielä tyrni sitruuna Cace-popsit, saas nähdä mitä siitä tulee:)