Ei pöllömpää kevättä! Tykkään pöllöistä, ja tämä pöllö on eka ikinä tekemäni pöllö. Vartioi omenapuun"kainuun huvitus" juurella. Kaikki omenapuut näyttää selvinneen talvesta hyvin. Käytän tuomen oksia omenapuun oksien lomassa huijaamassa pupuja ja kauriita. Ja hyvin on mennyt! Joka vuosi kun tuomen oksat ja valkosipulin kynnet ovat suojanneet omppupuita, on vältytty talvituhoilta. Parasta oli huomata viime talvena pupun haukanneen tuomen oksaa ja jatkaneen matkaa.

Tämä on niin ihana ja mieltä lämmittävä näky. Tällainen ruoanlaittoa rakastava tyttö ei jaksaisi millään odottaa että nuo varret tuosta vielä vähän varttuisi! Raparperipiirakkaa, kakkua, rumble-paistosta, mehua, kiisseliä...

Biolanin kompostikin käy jo kuumana! Tämä on ruohon leikkuun lisäksi varmasti mieleisin puutarhajuttu miehelleni. Se on niin innoissaan kun komposti toimi melkein koko talven jäätymättä! Meillä tosin syntyy talven mittaan tuota bio- jätettä niin paljon että pitäisi olla vähän tilavampi komposti. Ne kompostin möyhentimet joita biolan myy, vaati hieman omaa patenttia kun kolmas meni jo rikki, ukko korvasi sen muovisen kiinnikkeen pultilla ja mutterilla, eikä ole renkannut enää!!

Minä istutan vielä tämän korkin... Taitaa olla tämä neiti kesän ahkerin puutarhuri.