Innostuin tekemään hieman erilaisempia kakkuja tuossa joku vuosi sitten, kun rupesi noita tenavia pukkaamaan tasaiseen tahtiin. En ole missään nimessä sellainen viimeisen päälle tyyppi, että sillä mennään mitä on luoja antanut. Tässä poikani 4 vuotis kakku kolmen vuoden takaa.

Tässä taas keskimmäisen tyttären 1 vuotis kakku, kavereille tarjottiin hevosen pään muotoinen pinkki kakku, kotiväki sai tyytyä tällaiseen perinteisempään. Minulle tärkeätä on se, että kakku maistuu hyvälle, ei liian makealle. Ja tietty se että kakku on mehevän kostea, ei kuiva tai märkä.

Aikuisen elämäni ensimmäinen piparitalo, ja sekin valmiista aihiosta pikaisesti kokoon kyhätty:)

 

Tähän kakkuun idea tuli, kun ostin Turusta pienestä suklaapuodista nuo kiven muotoiset konvehdit. Kakku on siis akvaario...

Lapsi tahtoi paljon karkkia kakkuun... Ok, ulkonäkö pettää, kakku sentään maistui hyvälle!

Hello Kitty on kova sana keskimmäisen mielestä. Tuo kuva on tilattu Ullan Unelmilta.

Samaiselle neidille kakku viime keväältä. Vaahtokarkin makuisia kukkia tein sokerista eka kerran. Ja materiaalit muutenkin melko pitkälti Ullan unelmilta...

Kilparatakakku! Kaksi pyöreätä kakkua, vihreäksi värjättyä sokerimassaa ja kaakaota. En tee paljon voileipäkakkuja, mutta poikkeus vahvistaa säännön.

Se pieni ilo siitä että asuu maalla ja omistaa puutarhan! salaatti ja kukkaset oman pihan tarpeista. Kasvatan paljon kukkia kesällä, niistä on kiva tehdä kimppuja naapuriin vietäväksi. Ja kasvihuone takaa kurkut ja muut herkut. Tämän vuoden tomaatit on muuten juuri alkaneet itämään!