Juuri kun sain päähäni koettaa tehdä jääpalloja ilmapalloja hyväksi käyttäen, ilma lämpeni eikä vesi meinannut millään jäätyä. Toissa iltana kuitenkin ilman lämpötila rupesi näyttämään illalla sellaiselta että jääpallot voisi onnistua. Sattui sitten niin että yön aikana yhden pallon pinta oli mennyt rikki ennen kuin koko pallo oli jäätynyt.

SAM_1006-normal.jpg

Tästä kuvasta ei saa ihan kokonais kuvaa siitä miten kaunis lopputulos oli! Vesi oli juuri alkanut kiteytymään siellä pallon sisällä.

SAM_1007-normal.jpg

Lähikuvaa pallon sisustasta. Ei tee nämä kuvat oikeutta! Tästä tulee ihan mieleen ne venäläisten korutaiteilijoiden kauniit munat! Jostain syystä tämä vuodatus taas herjaa eikä anna liittää enempää kuvia... Muut pallot onnistui ihan kohtuudella jäätymään enemmän tai vähemmän kiinteiksi jääpalloiksi. Nyt vain odotellaan aurinkoa joka voisi säteensä heittää jääpalloon. Tämä spessu pallo on nyt ikkunalla, jouluvalojen päällä. Led valo antaa ihanan säväyksen tähän pallukkaan. Jos yrittäisi tahallaan saada jotakin noin kaunista aikaan, en usko että onnistuisi!