Tällainen tuli synttärikakusta kun poika sanoi että suklaata pitää olla! Laskeskelin että kaikkiaan kakussa oli reilusti yli 800g talous suklaata...

pohja oli kinuskikissan blogista napattu suklaakakkupohja jota suurensin niin että laitoin 8 munaa. Ja täytteenä ja päällyksenä sellainen suklaaganashe. Eli perusohje on että 100g suklaata kohden 100ml kermaa kiehautetaan, ja vatkataan. Oli muuten niin tiivis kakku että lisää kostuketta olisi kaivannut vaikka ekstrakostutuksen tein! Oli siinä välissä muuten vauvan mangososettakin vähän.

Ja tällaisia karkkeja. Viime aikoina on blogeissa paljon näkynyt erilaisia suklaapatukoita kautta paloja, joissa on nutellaa ja maitosuklaata sekä pähkinöitä. No minun versioni oli tällainen:

Levy Fazerin punaista sulatetaan. Päälle levitetään nougat levitettä, minä laitoin halpistahnaa, pelitti ihan ok. Sitten pähkinörouhetta ja lopuksi sulatin päälle vielä kerroksen Fazerin sinistä ja ripottelin viidakko aiheisia strösseleitä päälle. Jähmetymisen jälkeen paloittelin patukoiksi ja pakkasin sellofaaniin.

Nämä namit mallasi vähän kaverilahjoja, noita turhuttimia jotka tiimarin kautta näyttävät rantautuneen myös Suomeen!

Tarjolla 7v synttäreillä oli myös voileipäkakkua ja hedelmähyytekökakkua, mutta ne jäi kuvaamatta.