Meillä oli tänään rippijuhlat Arolassa, paikassa jossa järjestetään juhlia, ja matkailupalveluja. Minun vastuullani oli toteuttaa kakkupuoli. Ja toimin paistomestarina kun anopin kans pyöriteltiin karjalan piirakoita! Se on vielä opettelussa minulla tuo leivinuunissa paistaminen, sen verran säpäkkä peli se näin kesällä on!

Ripitettävän toiveena oli savuporoinen voikkari ja mansikkakakku.

Sen verran kotikutoisia ollaan että poron liha on haettu suoraan poron kasvattajalta joka jalostaa itse omia tuotteitaan myyntiin. Lämminsavuporoa siis, hienoina kuutioina maustamattoman tuorejuuston kanssa. Ja pirkka-merkkistä valmista herkkusienisalaattia, se kun on niin hyvää voileipäkakussa. Lisäksi kakussa on paprikakuutioita, ruohosipulia ja tuoresuolattuja kurkkukuutioita.

Leivät on muuten anoppi leiponut itse, juureen leivottua ruisleipää ja hapanjuureen tehtyä kauraleipää, ihania leipiä itsessään ja loistavia voileipäkakussa! Koristelusta sen verran että kokeilin eka kertaa tuommoista pursotusta jonka idea on kotoisin pullahiiren leivonta blogista. Ja lipstikkaa vähän vihreätä antamassa!

Ja tässä vähän mansikkakakkua! Oikeastaan mansikkamousse täytteenä, mutta on siinä mansikkahilloa moussekerrosten välissä terävyyttä antamassa. 8 munan kakku, ja kostukkeena sitruunamehua jossa vaniljasokeria makeutuksena. Mansikat tuossa päällä on Belgialaisia, tuoksuivat ainakin oikeille mansikoille!