4kpl 7 munan kakkupohjia

2kpl tiikerikakkuja

80 kpl lusikkaleipiä appelsiinitäytteellä, ja viimeinen pelti tietenkin paahtui liikaa, ei suinkaan palanut.

Tästä oli tämä päivä tehty. Lisäksi kuokin vielä sankollisen pottuja eilisen potun noston jäljiltä.

Mutta mitä tapahtui viikonloppuna?

Oli hautajaiset, joista kakkukuva edellisessä postauksessa.

Ja sitten jotain ihan muuta!

Kokeilimmepas Ruhtinansalmen maa-ja kotiseutuseuran kanssa pistää pystyyn uuden syys tapahtuman, sadonkorjuu päivän. Päivän aiheena oli tutustuminen jonkun ihmisen pihaan, tässä tapauksessa erään kylällämme asuvan innokkaan puutarha harrastajan pihaan. Ja ajatuksena oli että ihmiset saisi myydä omia tuotteitaan ja vaihtaa esim taimia. No, vähän päälle 20 meitä tuli paikalle, ja kaupan käynti ja taimien vaihto jäi hiljaiseksi, mutta päivä oli todella onnistunut siihen nähden että puutarhaesittely oli ihana!! Ja sain minä itse ostettua pari komeata talvivalkosipulia ja poikani osti nipun pellavaa puutarhan omistajalta. Ilmakin oli niin suosiollinen, aurinko paistoi koko päivän!

Ja saihan tuossa samalla melkoisen katsauksen siihen, millaisia kasveja tälläkin kasvuvyöhykkeellä (7) Kunnon vihreällä peukalolla varustettu nuori mies saa menestymään! Sai ihania vinkkejä mitä kannttaa kokeilla seuraavaksi, ja parasta oli kun sain kutsun tulla taimi ostoksille kun seuraavaa perennapenkkiä suunnittelen!

Ehdottomasti pitää laittaa tämä tapahtuma hautumaan ensi vuotta ajatellen, ja ehkä muuttaa ajankohtaa elokuun puolelle..

 

.

Pihalle aikautunut kylpyankka kuittaa!