Oikeastaan minun oli tarkoitus laittaa tähän kuva silikoni muoteissa paistamistani ekoista muffinsseista, mutta koska 8 muffinssia on aivan liian vähän meidän talossa, jos meinaa mokomista ottaa vielä kuvankin, kirjoitan tähän pelkän ohjeen. Se löytyy eräästä suklaa ohje kirjasta, mutta en nyt muista sen nimeä tai tekijää, lisään kommentteihin joskus. siis, 8 kpl muffinsseja jotka ovat mureita kuin olisi tehty hiekasta. Tosin ohje käskee tehdä margariinista ja tavallisesta sokerista... ja kuohkeamman näköisiä ne siinä kirjan kuvassa minun mielestäni olivat, mutta nämä tuli hyviä näin.

 

4 ruokalusikallista pehmeätä voita

55 grammaa ruokosokeria

1 muna

85g vehnäjauhoja

1 tl leivinjauhetta

1 rkl kaakaojauhetta

8 palaa talous suklaata

Lämmitä uuni 190 asteiseksi.

Laita kaikki ainekset paitsi suklaapalat kuppiin, ja vatkaa taikina tasaiseksi. Auttaa vaikka lusikalla vatkaten, tulee murea niin.

Jaa taikina 8 muffinssivuokaan ja painase huolettomasti pala suklaata muffinssiin.

Paista 20 minuuttia ja jäähdytä muutama minuutti ennen kuin syöt.

Tämä kimalainen ahkeroi pilvikirsikan ensimmäisten avautuneiden kukkien kimpussa. Oli tuuria että sain kuvan, kyllä tämä aina muffinssin kuvan voittaa, suloinen pörriäinen!

Tässäpä muutama tiffany tekniikalla tehty lasiperhonen. Aikanaan menin oikeastaan lasityö kurssille kun sain päähäni että haluan tehdä pihalle lasiperhosia. Muutama on mennyt jo rikki, mutta nämä nyt vielä liitelee pihalla. Tosin tuo 1 vuotias niitä kovasti haluaisi paijata, joten tuntosarvet on muutamilla kärsineet. Tuo metalli tikku on jotain kaasuhitsaus tikkua, niitä saa rautakaupoista.

Koira saa katsella tällä hetkellä tämän näköista kevät penkkiä,Tässä jo jotain odottamassa istutusta kun sipulikukkien kukoistus ohi. Lisäksi kasvihuoneella odottelee tuoksuherneen ja ruusupavun taimia istutustaan. Sade tosin jo vähän huuhteli auringon kukkien keltaista.Mitenhän minä tämän alppiruusu Elviiran saan viihtymään meidän pihalla?Tuoksupielus saa olla kesän tässä. Jospa se tästä pensoo.Ja tämän istutin äsken, unelmieni kukkaistutus, tähtikelloa, hämähäkkikukkaa ja neilikkaa. Kyllä alkaa olla kesä jo täälläkin, JEE!!